Boekhouder voor Velserbroek en omstreken
Komt ook bij de ZZP'er thuis

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Velserbroek

ZZP-boekhouder

ZZP-boekhouder is een modern administratiekantoor dat van de laatste wet- en regelgeving op de hoogte is. Waar u geen nummertje bent maar waar actief met u wordt meegedacht. Geen enkele onderneming is immers hetzelfde, dus ook de boekhouding van uw bedrijf vraagt om maatwerk. Uw administratie kunt u bij ons vertrouwd uit handen geven zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent. Bel 06-13936399 voor meer info.

Maximale bereikbaarheid

Als zelfstandige gaat het werk vaak ook buiten kantoortijden door. Dat begrijpt zzp-boekhouder als geen ander. Daarom kunt u ons iedere dag van 08- 20 u bereiken, zeven dagen per week. Een unieke service die u bij veel andere administratiekantoren niet krijgt.

 

ZZP-boekhouder

Kosten zzp-boekhouder

Niet alleen hanteren we scherpe tarieven, we bieden u ook een flexibele vorm van facturering aan. U kunt bij ons kiezen voor:

 •  Een maandelijks vast tarief van slechts 80 euro (excl btw).
 • Facturering op basis van uurtarief van 60 euro excl btw per uur.

 

 • Een slimme ZZP’er in Velserbroek zoekt een ZZP-boekhouder en hoeft niet naar een duur accountantskantoor. Daar zijn inmiddels al vele ZZP’er achter gekomen. Ook is de jaarrekening niet meer verplicht voor de ZZP’er en uw ZZP-boekhouder is wel zo eerlijk om u daar geen kosten voor in rekening te brengen.

Het zijn zomaar twee voordelen van deze zzp-boekhouder in Velserbroek.

Daarnaast zijn wij vooral flexibel:

 • Wij zijn elke dag van de week open,
 • Helpen de klanten ook na 17.00 uur
 • U betaalt bij ons alleen de vooraf afgesproken vaste prijs, dus elk telefoontje is ‘gratis’
 • Daarnaast bieden wij u de kans om te kiezen hoe u uw boekhouding aanlevert, u komt de zzp-boekhouding in een ordner langsbrengen, of wij halen de ordner op. Of u maakt een foto van uw inkoopbonnen, en stuurt de pdf’s van uw bankafschriften en van uw verkoopfacturen per mail naar uw zzp-boekhouder Velserbroek.

Als je je boekhouding het liefst offline voert, dan kun je kiezen voor een traditioneel administratiekantoor/boekhouder. Wij werken met digitale aanlevering. Mail ons uw verkoopfacturen en uw mt-940 bestand en wij doen de rest. Daarna vragen wij enkele inkoopbonnen/facturen op.

Administratie

Boekhouder Velserbroek heeft achttien jaar ervaring op administratie gebied. Wij nemen u alle zorgen van het voeren van een administratie uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u geld mee verdient: uw eigen onderneming.

Het is vaak gunstiger om uw administratie aan zzp-boekhouder uit te besteden. Sterker: u bespaart zelfs kosten door uw administratie uit te besteden. Boekhouder Velserbroek is door zijn jarenlange ervaring ook snel in het doorzien van situaties en relatief goedkoop. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

Voordeel: als u uw administratie aan zzp-boekhouder uitbesteedt heeft u tijd om meer klussen (lees: omzet) te boeken. Een win-win-situatie derhalve.

ZZP-boekhouder

Wat kan zzp-boekhouder Velserbroek voor de ZZP’er doen:

 • de administratie bestaande uit crediteuren, debiteuren, bank, kas verzorgen.
 •  het samenstellen van balans & winst-verliesrekening
 •  het indienen van aangifte inkomstenbelasting (per jaar) & omzetbelasting (per kwartaal).
 • Indien u zelf uw boekhouding wilt bijhouden, kan ZZP-boekhouder advies geven en helpen bij de inrichting daarvan.
 • Wij geven advies over aanvraag  var verklaring, voorlopige aanslag Inkomstenbelasting, auto zakelijk of in privé,
 • Geven advies over benutten investeringsaftrek, auto van de zaak, voorwaarden de MKB-winstvrijstelling, urencriterium meewerkaftrek of betalen beloning partner,hoogte aankopen voor toepassen investeringsaftrek

Contact zzp-boekhouder 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht