Boekhouder voor Velserbroek en omstreken
Komt ook bij de ZZP'er thuis

06 1393 6399

ZZP Websites
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Velserbroek

Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem is de boekhouder voor de zzp’er in Haarlem en omstreken. Wij verzorgen alle aangiften en werken tegen een vaste prijs. U kunt kiezen of u per maand of kwartaal betaalt. Per maand is de prijs 80 euro exclusief btw. Bel 06-13936399 voor meer informatie. Ook na 17.00 uur en op zaterdag en zondag mag u bellen.

 

Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem is van mening dat u met uw kernactiviteiten uw omzet maakt en dat u de dingen waar u minder goed in bent beter kunt uitbesteden. Wij zijn al jaren zzp-boekhouder en kunnen u helpen met aangiften, de balans, uitstel, gesprekken met de fiscus.

Wat doet boekhouder Haarlem

  • De boekhouding, debiteuren, crediteuren, bank, afschrijvingen,
  • balans voor de zzp’er,
  • De aangiften BTW,
  • aangifte IB –Inkomstenbelasting-,
  • Alle correspondentie naar de fiscus.
  • Persoonlijk contact-op-maat,
  • Ook buiten kantoortijden bereikbaar,
  • Vast tarief per maand (geen onverwachte facturen achteraf! ).

Online boekhouden

Wij werken via online boekhouden. Voortaan geen uitpuilende ordners meer waarin u al uw bonnetjes en uitgeprinte verkoopfacturen bewaart.

U hoeft niet met al dat papierwerk naar uw boekhouder. Alles gebeurt online.

Het enige dat u hoeft te doen, is de bonnetjes en facturen scannen en mailen naar Boekhouder Haarlem. Wij regelen vervolgens alles voor u. Bedenk eens wat u met al die overgebleven tijd kunt doen.

 

Boekhouder Haarlem

Voordelen online boekhouden

Voordeel van het online boekhouden is ook dat u alle belangrijke documenten zoals de balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat ontvangt

Vindt u het nog een beetje spannend om over te stappen van een offline administratie naar een online boekhouding? Wij nemen u aan de hand en laten u stapsgewijs zien hoe het moet. Daarna wil u nooit meer anders, gegarandeerd!

Begeleiding van de starter

We helpen de startende zzp’er extra met advies over kosten, investeringen, aankoop auto van de zaak. Een eerste en belangrijke keuze waar wij u bij kunnen helpen is die voor de juiste ondernemingsvorm. Of het nou een eenmanszaak of vennootschap onder firma (VOF) of besloten vennootschap is, wij geven u de voor- en nadelen.

Aangezien wij op de hoogte zijn van fiscale voordelen wijzen wij u ook wijzen op de fiscale aftrekposten en vrijstellingen die er zijn en waar u gebruik van kunt maken.

Denkt u aan zelfstandigenaftrek, als u  jaarlijks minimaal 1.225 uur (23,5 uur per week) aan uw eigen onderneming besteedt. Startersaftrek, de eerste drie jaar (of drie maal in de eerste vijf jaar na de start van hun bedrijf), eventueel de Fiscale oudedagsreserve.

De zzp’er mag 9,44 procent van uw winst (met een maximum van € 9.218) reserveren voor uw oude dag. Het is uitstel van betaling van IB, dat wel. Meewerkaftrek of arbeidsbeloning fiscaal partner.

 Contact

Het contact voor aanlevering van de boekhouding dat nodig is verloopt grotendeels via telefoon en skype, zoom of facetime. U mag uiteraard altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek over uw zaak en de ontwikkelingen.

Maak dan wel een persoonlijke afspraak om bij te praten over de laatste fiscale ontwikkelingen en uw toekomstplannen.

Enthousiast geworden of wilt u meer weten? Bellen mag altijd: 06-13936399.